EN HEL VÄRLD AV KONTAKTER, MÖJLIGHETER OCH NYA AFFÄRER

Delta som utställare, partner eller sponsor och träffa inköpare av hi-techlösningar, investerare, affärsutvecklare, IT-avdelningar och tech-innovatörer. Det är här dina nuvarande och framtida kunder, partners och samarbeten finns.

För mer information samt paket och priser >>
Vem besöker mässan >> 

VISA DINA PRODUKTER OCH TJÄNSTER för industriledare, förändringsledare, affärsutvecklare och investerare. Stockholm Tech Live erbjuder den perfekta plattformen för att lansera, ta nya initiativ och koppla ditt varumärke till den senaste tekniken.

MARKNADSFÖR DITT VARUMÄRKE som ledande Hi-Tech-innovatör och tankeledare tillsammans med Stockholm Tech Live. Vårt utbud av ledande mediapartners och press kommer att ge dig stor publicitet och ökad varumärkeskännedom.

NÄTVERK MED POTENTIELLA KUNDER OCH PARTNERS. Vårt kombinerade konferens- och utställningsformat maximerar möjligheten för kvalitetstid med dina nuvarande och blivande kunder.

STOCKHOLM TECH LIVE ÄR DEN VIKTIGASTE MÖTESPLATSEN för alla som vill skapa förändring och utveckling inom hi-tech, affärsutveckling och ny teknik. Det är hit de kommer för att hitta nya samarbeten och leverantörer.

ARRANGERAS I STOCKHOLM, det är här det finns flest huvudkontor i Sverige och det är här de stora besluten fattas. Mötesplatsen ger dig tillgång till tusentals beslutsfattare, budgetansvariga, affärsutvecklare och personer som är ansvariga för transformation och utveckling både inom den offentliga sektorn och privata sektorn.

HÄR TRÄFFAR DU INKÖPARE som det normalt är väldigt svårt att boka möte med, samtidigt som du bygger en långsiktig pipeline av värdefulla kontakter som kan ge affärer för lång tid framöver.

INFÖRSKAFFA KUNSKAP INFÖR NÄSTA KUNDMÖTE, så att din nästa möte med kund matchar kundens krav och tar dig ett steg framåt i affärsprocessen.

VISA ER KOMPETENS OCH KUNNANDE, träffa de som tar besluten, leder transformationens förstå deras specifika behov och visa hur era lösningar kan möta deras krav.

7 mässor - 1 event

Cirkel