Vill du delta på Startup Scaleup Expo?

 

 

För att ta del av Startup Scaleup Expo ska man vara ett nystartat företag som har tagit sin idé till en affärsplan och en produkt, eller vara ett tillväxtbolag/Scaleup som är i ett tidigt stadium, de kan vara startade 2018, 2019, 2020, 2021 – och omsätta max 20 milj.

 

Utställare på Startup Scaleup får:

  • En plats i utställarområdet
  • 1 tabletop
  • Plats för 2 roll-ups
  • 2 konferensbiljetter (värde 5 890 sek/styck)
  • Tillgång till 1-2-1 mötesplattformen

25.000 sek

Startup- Scaleup har begränsat antal platser, och varje företag kommer att granskas innan ett godkännande om deltagande ges.

Är du en Startup- Scaleup som vill ställa ut? – Registrera dig här
Är du en Startup- Scaleup som vill delta utan att ställa ut men med tillgång till 1-2-1 plattformen? – Registrera dig här

Hela startup-scenen samlas på Startup Scaleup Expo.

Startup Scaleup- området samt konferensen är en oöverträffad plattform för de mest innovativa och kreativt disruptiva startupsen på teknik- och transformationsscenen. Ett unikt event som fokuserar på att stödja startups genom ett nytt nätverk av investerare, allt i från riskkapitalister till företag som vill satsa på ny teknik i sin utvecklingsprocess. Här finns nya kontakter med produktutvecklare, ledande varumärken och andra innovativa startups. En unik möjlighet att öppna nya dörrar för er utveckling och framfart.  

Startup Scaleup Summit inkluderar;

Startup Challenge

Pitch Pavillion

Kompetensutveckling

Hackatons

Priser & utmärkelser

DREAM BIGGER OF WHAT YOU REALLY CAN DO – LET’S CONNECT THE WORLD!

Stockholm Tech Live & Stockholm består av