The future is now

Bli uppdaterad, utbildad och motiverad, på Stockholm Tech Live träffar du innovatörer och visionionärer i absolut världsklass. Se visioner bli verklighet och vad framtiden har att erbjuda.

Samtidigt har du tillgång till seminarier och konferenser med talare som presenterar utmaningar och lösningar du kan ta med dig i ditt arbete. Se hi-techspecialister presentera framtidens lösningar och träffa bransch – och titelkollegor som ställts inför samma utmaningar som du.
Hör om de senaste idéerna, låt dig inspireras av våra internationella föreläsare och få med dig en kunskapsbank och insikter du kan omvandla till handling i ditt arbetsliv omgående.

Här presenteras ett digert program fullmatat med teknik, fallstudier, workshops, paneldiskussioner, exklusiva rundbord-samtal, utställningar, uppvisningar och prisutdelningar.

Oavsett din professionella bakgrund, om du måste förhålla dig till digitala och tech-relaterade utmaningar är Stockholm Tech Live mötesplatsen du ska besöka. Under dessa två dagar får du tillgång till sju konferenser under ett tak och kan ta din kompetensutveckling till en helt ny nivå. 

Temaspår på
konferensen är:

AI & BIG DATA Summit

CYBER SECURITY & CLOUD Summit

BLOCKCHAIN Summit

IoT TECH Summit

SMART CITY Summit

5G Summit

STARTUP SCALEUP Summit

Seminarie – och konferensprogrammet kommer publiceras under våren 2020.
Håll utkik här eller registrera dig för vårt nyhetsbrev.

För information om konferensen kontakta:

Jenny Lans

Projektchef Stockholm Tech Live

E-post jl@liveexpo.se 

Telefon +46 (0) 763 11 49 00