Stockholm Tech Live presenterar en ny värld av möjligheter. Låt dig inspireras till ett ordentligt kliv ut i den fjärde industriella revolutionen.

Konferens

På mässan arrangeras årets främsta konferens. Här får du ta del av vad du kan förvänta dig av transformationen samt hur du kan effektivisera och se nya affärsmodeller. Innovatörer, keynotes i kombination med best practise blandas under två intensiva konferensdagar.

Workshops

Här samlas du tillsammans med utställare och partners i rundabordssamtal och workshops där frågeställningar bearbetas och sätts i nytt ljus.

Mingel

På mässan arrangeras ett branschmingel. Här träffar du talare, sponsorer, partners och utställare i avslappnad miljö med underhållning i kombination med branschinsikter.  

Mässa

Här får du ta del av ledande leverantörers produkter och tjänster. Du får tid och möjlighet utvärdera och jämföra dessa, i en professionell och avslappnad miljö för att ge dig de bästa förutsättningarna att hitta just det du behöver..

SMART CITY LOUNGE

Ta del av framtidens samhälle i vår Smart City Lounge. Du får möjlighet att lyssna på några av de ledande personligheterna på området och höra om visionen inte bara årtionden framåt utan vad som kan bli din verklighet inom ditt närmaste år.

TALENT MEETUP

Du som individ kan här möta intressanta bolag som letar efter sin senaste talang. Är du chef, ledare eller ansvarig kan du på vår Talent MeetUp ta tillfället i akt och rekrytera in det nya teamet just du behöver. 

PRISUTDELNINGAR OCH UTMÄRKELSER

Var med när branschkollegor, innovatörer och drivna personligheter belönas för hårt arbete. Utmärkt tillfälle att inspireras av andra samt nätverka.

HACKATONS

Ta del av andra företags utmaningar då dessa presenteras för utvecklare och tekniker som arbetar fram alternativa lösningar live på mässgolvet.

STARTUP PAVILION

Lyssna och se när morgondagens framtid presenteras. Bolag och personer med nyskapande idéer får här möjligheten att träffa investerare och intressenter som kan hjälpa dem göra visioner till verklighet. Du kan få vara med när nästa stora grej kläcks.