Kista Science City har gått in som samarbetspartner till Stockholm Tech Live och Klas Mattson, Communication officer, svarar på några frågor rörande samarbetet:

Varför är Kista Science City med som samarbetspartner?
Kista Science City ska verka för att Kista ska fortsätta vara norra Europas största IT-kluster. Stockholm Tech Live känns som en viktig pusselbit som har saknats i Kista – och den höga ambitionsnivån passar området perfekt. För oss är det en självklarhet att vara med!

Vad betyder en sådan här mässa för teknikutvecklingen och/eller bolagen i Kista?
Det betyder jättemycket! Det är en möjlighet för företagen att få visa upp sig på en relevant arena. Dessutom är det oerhört viktigt för teknikutvecklingen att det finns mötesplatser där man kan träffa varandra. Ett enda möte kan leda till stordåd!

Vilka ser du fram emot att träffa på plats?
Jag ser fram emot att träffa små och medelstora företag – främst de med innovativa lösningar för den smarta staden.

Hur är Kista Science City involverade?
Kista Science City medverkar i programrådet. Vi bidrar också till att skapa rätt förutsättningar för mässan genom vårt breda kontaktnät i Kista.

Vad ser du är Kista Science Citys bidrag till mässan?
Vi på Kista Science City driver samverkansarenan Urban ICT Arena, som har en testbädd för smart stad-lösningar som finns precis utanför mässan. Vi vill att mässan ska fortsätta ut på gatorna! Hur coolt vore det inte att kunna visa upp innovativa produkter och tjänster som presenteras på mässan i en verklig stadsmiljö?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *